Bach Bloesem Therapie

Het Bach Bloesem Remedie systeem is een unieke, subtiele en effectieve geneeswijze.

Ieder mens heeft in meer of mindere mate te maken met stemmingen zoals angst, onzekerheid, overbezorgdheid, eenzaamheid, verdriet en boosheid. Wanneer deze stemmingen een te grote invloed hebben kunnen kwalen en of ziektes hiervan het gevolg zijn. De Bach Bloesem Remedies hebben hierop hun werking en zetten negatieve gemoedstoestanden en stemmingen om naar een positieve instelling.
De remedies zijn op een natuurlijke wijze bereid uit wilde bloemen en bloesems van planten en bomen in een oplossing van zuiver water en alcohol.

De ontdekker

Deze therapie ontleent zijn naam aan de ontdekker Dr. Edward Bach (1886-1936).
Hij was een bekende Engelse arts, bacterioloog en homeopaat. Hij kwam tot het inzicht dat veel psychische en lichamelijke klachten worden veroorzaakt door geestelijke onevenwichtigheid.
Hij ontdekte ook dat bloemen van planten en bomen een heilzame werking hebben.

Hoe werken de Bach Bloesems?

Dr. Bach verdeelde de gemoedstoestanden in 38 verschillende negatieve stemmingen en hij vond voor elke toestand de passende remedie met de genezende kwaliteiten voor het herstellen van het innerlijke evenwicht.

De remedies geven inzicht in het innerlijke conflict. Ze maken je ervan bewust het probleem te (h)erkennen en te begrijpen, het te accepteren en te integreren.
Kortom ze vullen aan wat jij tekort komt. Bijvoorbeeld: Wanneer iemand onzeker is zal hij vertrouwen nodig hebben.
Ze werken subtiel en heel specifiek op de emotionele en geestelijke conditie van de betreffende persoon. Met resultaat dat klachten en ziektesymptomen van binnenuit kunnen worden genezen. De remedies geven ondersteuning voor het welzijn van lichaam en geest.

Bach remedies werken binnen de mogelijkheden van het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Ze hebben geen ongewenste bijwerkingen, zijn niet schadelijk en kunnen veilig naast andere therapievormen worden gebruikt.

Praktische informatie

Een consult inclusief Bach remedie duurt ongeveer vijf kwartier.
Alleen volgens afspraak.

Herhalingsflesje of losse Bach remedie(samenstelling) is altijd na te bestellen.

Comments are closed.